Galleriophæng

Brugen af et eller flere galleriophæng med galleriskinner til væg eller loft er en anderledes, spændende og meget æstetisk løsning til ophæng af såvel dekorative plakater, billeder og salgsmateriale, som du vil give den optimale eksponering hjemme, på kontoret, arbejdspladsen eller på en udstilling.

Du kan læse, se foto og *video* om vores galleristænger i aluminium eller træ herunder, eller se de mange forskellige løsninger vi har at tilbyde i kataloget for denne kategori til virksomheder, messer, offentlige institutioner, kontorer og hjemme hos dig selv.

Vores mest populære Galleriskinner

 • Minirail Galleriskinne 200 cm SØLV

  Minirail Galleriskinne 150 cm SØLV

  89,00 kr.
 • Minirail Galleriskinne 150 cm SORT. 

  Minirail Galleriskinne 150 cm SORT

  89,00 kr.
 • Minirail Galleriskinne 200 cm SØLV

  Minirail Galleriskinne 200 cm SØLV

  119,00 kr.
 • Minirail Galleriskinne 150 cm SORT. 

  Minirail Galleriskinne 200 cm SORT

  119,00 kr.

Galleriskinner er et spændende alternativ til ophæng af klassiske billedrammer

Galleriophæng kan bruges eksklusivt som den foretrukne løsning til ophæng af udsmykning i virksomheden eller hjemme, ligesom at de kan kombineres på kryds og tværs med andre løsninger indenfor rammer og ophæng.

Det rigtig smarte ved vores galleriophæng er, at de, modsat andre typer ophæng, ikke skal sættes op midt på væggen, og at de derfor ikke efterlader mærker fra søm, skruer og lignende. De eneste huller der skal laves, er huller til den medfølgende skinne der monteres højt oppe på væggen eller helt oppe under loftet. Det gør det fleksibelt og meget lettere løbende at skifte imellem billeder og dekoration til væggen.

Hvis du vil have frihed til at ændre på udsmykningen i dit hjem, eller om du arbejder i en branche, hvor I ofte skifter jeres salgsmateriale ud, så er galleriskinner og galleriophæng en rigtig god og fleksibel løsning. Om dine galleriskinner så skal monteres på væggen eller i loftet kan der være induviduelle grunde til. F.eks. hvor højt du har til loftet. Har du beton vægge, som er svære at bore i, så tjek om lofterne evt. er i et blødere materiale og hvis ja er vores lofthængte skinner sikkert den rigtige løsning for dig.

Farverne på dine vægge og loftet kan også spille ind, når du skal vælge skinne type. Har du trælofter, lofter i gips- eller troldtekt plader? I vores lofthængte skinner er der 16 små huller pr. 200 cm, som vores tilsvarende små skruer kan komme igennem ved montering, men er der godt “bid” i loftet, skal du ikke bruge alle 16 men måske bare 8 skruer. Til væghængte galleriskinner f.eks. Minirail anbefaler vi at du bruger 5 ophængs skruer eller Papergrip click-on monterings skiver, som bruges til alle andre væghængte skinner. Skriv til os eller ring til Michael på 40571992 hvis du har brug for råd og vejledning.

Slip kunsten løs med frihed til forandring

Galleriophæng er yderst elegante og enkle i udtrykket, og de fungerer ved, at en skinne i aluminium monteres i loftet eller på væggen.

Tilknyttet skinnen er en mængde nylon- eller stålkabler med et tilhørende udvalg af kroge, hvorfra du nu til enhver tid kan hænge dine rammer med billeder lidt højere, lavere og lidt til højre eller venstre til de hænger præcis i den position hvor de tager sig allerbedst ud, alene eller i kombination med andre billeder.

Bliver du træt af en rammes placering, eller trænger du blot til at prøve noget nyt, kan du nemt tage din ramme ned fra krogene igen og flytte den eller erstatte den med en anden ramme med et nyt og lækkert motiv.

Nemmere bliver det ikke at forny indretningen derhjemme, på kontoret, i butikken, på messen eller andre steder, hvor du gerne vil have maksimal fleksibilitet.

Køb galleriophæng online hos display.dk

Kan du se det smarte ved at investere i galleriophæng til din kunst?

Galleriophæng findes i mange modeller for enhver smag og til ethvert behov, og du kan frit dykke ned i udvalget her på siden og opleve de mange muligheder. Galleriskinner er lette at sætte op, og herefter er det blot om at slippe kreativiteten løs og skabe netop det udtryk, I ønsker, med forskellige plakater og prints.

Det er nemt at bestille hos display.dk, og du kan hente galleriskinnerne i Billund, eller få leveret ordren hjemme hos dig selv eller til arbejdspladsen. Gå på opdagelse blandt de mange skønne produkter, og find dine favoritter. Uanset hvilken af vores løsninger du vælger til ophæng af dine billeder, så skal du kun bore i din væg én gang, og så aldrig igen.

Herefter kan du lægge dem i kurven og klikke dig videre til betaling, hvor du kan gennemføre bestillingen ved kassen. Så pakker vi din ordre til dig og sender den afsted snarest muligt og leverer lige til døren, så I inden længe kan få hængt de nye galleriophæng på plads og kan tage dem i brug med det samme.

De 200 cm lange galleriskinner kan sendes til en GLS Pakkeshop, men hvis du har et forsvarligt sted på din hjemme adresse f.eks. carport, skur eller lignende kan vi levere dertil. Også hvis du ikke er hjemme.

Bor du på en adresse, hvor det ikke er forsvarligt at sætte galleriskinnen uden kvittering, kan vi evt. levere til din arbejdsplads.

Har du spørgsmål vedr. leveringen, så ring gerne til Michael på 40571992 og aftal hvordan vi kan levere til dig. Er du i tvivl om monteringen, kan du finde såvel PDF monteringsvejledning som YouTube video på hver eneste galleriskinne.

Nemmere bliver det ganske enkelt ikke, så grib muligheden, og gør et godt kup på galleriskinner med tilhørende galleriophæng i dag!

Skal du bruge mange, så få et tilbud på galleri-ophæng til dine billeder

  Få et tilbud
  Produktdetaljer
  Dine oplysninger