Tavler

En god tavle kan bruges på rigtig mange måder i det daglige i virksomheden, og særligt hvis du bruger meget af din arbejdsdag på at undervise, bliver en tavle hurtigt helt uundværlig til noter og illustrationer, der understreger dine pointer og gør det lettere for dine tilhørere at følge med i stoffet.

I dag findes der mange moderne tavleløsninger, herunder de populære whiteboards. Trives du godt med en traditionel kridttavle, er der dog intet i vejen for, at du kan tage en klassisk skoletavle i brug, når der skal tegnes og skrives – under møder, ved undervisning eller ved behov for små interne beskeder i dagligdagen.

Hos Display.dk har vi nemlig massevis af de smarte, sorte tavler til kridt, som du måske selv kender dem fra din skoletid. Se de mange forskellige løsninger herunder, og find en tavle, der passer til dine ønsker og behov. 

Vores mest populære tavler

 • Ten-Limit rumdeler 100x175 med grå akustiktavle og sølvprofil

  Ten-Limit rumdeler 100×175 med grå akustiktavle og sølvprofil

  4.997,50 kr.
 • Ten-Limit rumdeler 100x175 med antracit akustiktavle og sølvprofil

  Ten-Limit rumdeler 100×175 med antracit akustiktavle og sølvprofil

  4.997,50 kr.
 • KombiBoard - Kridttavle / Kork 60 x 90 cm

  KombiBoard – Kridttavle / Kork 60 x 90 cm

  741,25 kr.
 • KombiBoard - Kridttavle / Kork 45 x 60 cm

  KombiBoard – Kridttavle / Kork 45 x 60 cm

  468,75 kr.

Bredt udvalg af de bedste tavler

Det er oplagt at have en tavle hængende eller stående i kontoret, i mødelokalet eller andre steder, hvor det er rart at have noget at skrive på, når behovet opstår.

Vores tavler fås både i modeller til at hænge og i modeller med ben, så du kan have din tavle stående på gulvet og nemt kan flytte rundt med den, når der er brug for det.

Tavlerne kan købes i mange forskellige størrelser og nogle har indbygget magnetisk overflade, så du kan hænge papirer og andet på tavlerne via magneter.

Vi har både klassiske tavler og whiteboards samt selvfølgelig helt almindelige opslagstavler.  

Skab bedre overblik i dagligdagen med en tavle

Det kan måske virke lidt gammeldags at benytte sig af en tavle i disse digitale tider, men ikke desto mindre er en tavle alletiders redskab til at skabe overblik over hverdagens opgaver, mødedagsordener, vigtige noter og små beskeder i det daglige.

En tavle er nem at bruge, og det er let og hurtigt at gribe kridtet eller markeren og få skriblet en hurtig note ned, når der er brug for det.

At få tingene ud af hovedet og ned på skrift eller i illustration gør en stor forskel for de fleste, og du vil sikkert opleve at kunne tænke klarere og mere kreativt, når tankerne også får lov til at udfolde sig i fysisk form på tavlens overflade.

Med en tavle ser du hurtigt sammenhængene og forstår strukturerne i en opgave bedre, og en tavle af den ene eller den anden slags er derfor en rigtig god investering til din virksomhed. 

Køb virksomhedens nye tavle online hos Display.dk

Med udvalget online hos Display.dk kan du hurtigt og nemt blive en eller flere tavler rigere. Det er blot med at finde din favorit blandt de mange forskellige størrelser og udformninger her på siden og derefter lægge din bestilling.

Har du svært ved at vælge, eller har du behov for flere forskellige tavler, kan du heldigvis bestille alle de tavler, du har lyst til.

Uanset dit valg får du hurtig levering, så du aldrig skal vente længe på at kunne tage dine nye tavler i brug for første gang.

Tavler_A-skilt-i-træ
L-Tavleskilt_live_2
Tavler_Whiteboard-02
L-Tavleskilt_intro_1
L-Tavleskilt_A7_live_2
Sort Bogstavstavle 60 x 80 cm
L-Tavleskilt_live_3

Få et tilbud på tavler

  Cliprail_galleriophAeng_hvid_06
  Cliprail_galleriophAeng_hvid_10

  Hold dig opdateret

  Tilmeld dig vores nyhedsmail med tilbud, kampagner og cases.

  Du kan altid afmelde dig senere, og vi videregiver aldrig dine oplysninger.