Rammer og ophæng

Mangler du rammer til indramning af dine plakater eller andre prints – måske til dekoration på væggene i virksomheden, eller måske til særligt salgsmateriale, som du skal vise frem for dine potentielle kunder?

Hos Display.dk har vi rammer, der kan matche alle ønsker og behov, så dyk ned i det spændende udvalg her på siden, og lad dig begejstre af de mange muligheder.

Vores mest populære rammer og ophæng​​

 • Reklame ramme A3 bredformat i grå lakeret stål

  556,00 kr.
 • Reklame ramme A3 højformat i grå lakeret stål

  579,00 kr.
 • Reklame ramme A3 højformat i hvid lakeret stål

  579,00 kr.
 • Reklame ramme A4 bredformat i grå lakeret stål

  485,00 kr.

Vi tilbyder mange forskellige rammer og ophæng​

I vores sortiment af rammer og ophæng finder du blandt andet et bredt sortiment af:

 • Snaprammer og klikrammer
 • Rammer med lås
 • Skifterammer
 • Lysrammer
 • Alurammer
 • Rammer på specialmål
 • Galleriophæng & galleriskinner

Uanset hvad du søger inden for rammer, finder du det derfor her hos os, hvor du kan gå på opdagelse blandt både små rammer og store rammer i diverse standardmål, eller du kan bestille rammer i netop det specialmål, du søger. Vores rammer er tidløse og klassiske i designet, og du kan blandt andet vælge imellem sorte rammer, hvide rammer og rammer i aluminium. Køb rammer online, og få lige de rammer, din virksomhed står og mangler til brug i hverdagen eller i forbindelse med bestemte events, møder eller lignende.

Store rammer med enkelt kliksystem

Særligt populære blandt vores rammer er de smarte snaprammer og klikrammer der giver mulighed for nem udskiftning af plakater efter behov – helt uden at du behøver at tage din ramme ned fra væggen. Disse rammer med snapprofil er et særligt godt valg i virksomheder, der håndterer tilbudsplakater, menuer og andet salgsmateriale, der ofte tilpasses eller skiftes ud med nyt. Det tager kun et øjeblik at skifte print, så du hurtigt kan komme videre med dagens øvrige arbejdsopgaver, der sikkert ligger og venter på dig. Der er altid nok at gøre i en virksomhed, så hvorfor ikke spare tid, der hvor du kan?

En verden af rammer og ophæng

Hos Display.dk kan du altid være sikker på at finde lige de rammer eller produkter til ophæng, der giver allermest mening i forhold til de behov, I har i dagligdagen i din virksomhed. Vi har både kendte løsninger samt en lang række af innovative og mindre kendte løsninger, som du måske ikke er stødt på før. Se for eksempel vores lysrammer eller vores rammer med lås, der giver helt nye muligheder til galleriophæng og galleriskinner. Køb alt i rammer for enhver smag og til alle behov her hos os, og glæd dig til at få de nye rammer hjem og få dem hængt op og taget i brug med det samme. Vi ser frem til at handle med dig! 

Rammer_og_ophaeng_Lysrammer
market_6_digital_840x330-840x330__1645617546
Restaurant
Ophaeng-i-forloeb
Ophæng-af-alternative-genstande
Rammer_og_ophaeng_Plakatrammer-med-laas
Memo-Rail-alu-skinne-til-papir-ophæng_04

Få et tilbud på rammer og ophæng

  Cliprail_galleriophAeng_hvid_06
  Cliprail_galleriophAeng_hvid_10

  Hold dig opdateret

  Tilmeld dig vores nyhedsmail med tilbud, kampagner og cases.

  Du kan altid afmelde dig senere, og vi videregiver aldrig dine oplysninger.