Skilte

Hos Display.dk er vi eksperter i levering af skilte til din virksomhed, så du kan vise dine kunder vejen – til receptionen, til toiletterne, til mødelokalerne eller måske til alle de gode tilbud, som ligger og venter på dem forude. Mulighederne er mange, og vi hjælper dig gerne med at tænke kreativt, både når det gælder et traditionelt skilt, et lysskilt eller hvis du søger noget helt særligt, så din virksomhed kan blive så rart og overskueligt et sted som muligt for dine kunder at besøge og handle i.

Få inspiration til dine nye skilte nedenfor, og bestil dine skilte online her hos os, hvor du altid får professionel service og hurtig levering af alt i skilte til alle formål.

Vi har mange års erfaring i branchen og kan derfor altid hjælpe dig frem til lige det skilt, du står og mangler.

Vores mest populære skilte

 • Gadeskilt A3 Højformat

  Alu-Line Gadeskilt A3 højformat

  374,00 kr.
 • Alu-Line Gadeskiltet i A3 bredformat

  Alu-Line Gadeskilt A3 bredformat

  374,00 kr.
 • Alu-Line Indoor Gadeskilt A2

  Alu-Line Indoor Gadeskilt A2

  555,00 kr.
 • Alu-Line Indoor Gadeskilt A1

  Alu-Line Indoor Gadeskilt A1

  655,00 kr.

Gør det nemt for dine besøgende

Uanset om antallet af daglige besøgende i din butik eller virksomhed tælles i tiere, hundreder eller tusinder, så er det vigtigt, at dine kunder får en god oplevelse fra start til slut, når de besøger dig. Det sikrer du først og fremmest ved at skabe overblik ved ankomst og undervejs i besøget, så dine gæster altid nemt kan finde lige det, de leder efter.

Selvom du sikkert gerne vil have, at de bliver så længe som muligt, så betyder det typisk meget for de fleste kunder, at de kan komme så nemt og effektivt til tingene som muligt. Og du kan jo blot se på dig selv.

Du gider vel heller ikke at lede alt for længe efter toilettet eller at gå forkert, når du skal finde receptionen? Og du går vel også direkte efter skiltene med de gode tilbud, når du skal handle?

Sådan er dine kunder med god sandsynlighed også, så hvorfor ikke hjælpe dem godt på vej, når de besøger dig?

Skilte online til alle behov

Med de rette skilte når du nemt ud med den ønskede kommunikation til din målgruppe, og hos Display.dk kan du vælge lige netop de løsninger, der matcher dine ønsker og behov inden for både indendørs og udendørs skilte.

I vores store udvalg af skilte finder du blandt andet mange alsidige modeller inden for:

 • Gadeskilte
 • Bordskilte
 • Dørskilte
 • Metalskilte
 • Skilte med tekst

Ja, vi har massevis af billige skilte for enhver smag, så hvorfor ikke tage et kig på sortimentet og lade dig inspirere?

Vi har helt sikkert flere løsninger, end du lige går og tror, og finder du ikke, hvad du skal bruge, viser vi dig gerne alternative muligheder.

Menu skiltestander sort 8xA4 én side

Brug også skiltning internt i virksomheden

Skilte er ikke kun til for dine besøgende, men kan også med fordel inddrages aktivt i virksomhedens indretning til glæde for medarbejderne. Brug eksempelvis skilte, der gør det nemt at se, hvem der har et bestemt kontor, eller om der er ledigt eller optaget i mødelokalerne.

Mulighederne er mange, så tag dig god tid til at undersøge de mange forskellige løsninger inden for skilte her på siden. Her behøver du aldrig at gå på kompromis, for den perfekte ordning findes helt sikkert i vores sortiment.

Det er blot om at give dig tid til at finde den. Så skal den nok dukke op.

Køb skilte til virksomheden online hos Display.dk

Vil du have flotte kvalitetsskilte til din virksomhed, er Display.dk det perfekte sted at handle skilte online. Her kan du gå på opdagelse blandt mange forskellige skilte. Vores skilte er af høj kvalitet og kan derfor holde til brug i dagligdagen igennem mange år, hvor de vil tjene til god kommunikation af både stort og småt i din virksomhed. Samtidig er vores skilte meget dekorative, så brug dem gerne i indretningen af kontoret eller andre steder i virksomheden, der trænger til et friskt pust med et flot skilt, der får smilet frem.

Når du handler skilte online hos Display.dk, har du mange forskellige løsninger at vælge imellem, og om du køber ét eller mange skilte er ikke noget, vi blander os i. Vi sidder blot klar til at modtage din bestilling, når du har fundet dine favoritter, så vi kan sende dem afsted til dig så hurtigt som overhovedet muligt. Læg din bestilling i dag. Vi glæder os til at levere den til dig. Vi lever af tilfredse kunder, og vi håber, at du vil være en af dem!

Få et tilbud på skilte

  Konceptholder til bord leveres i mange størrelser.
  Få et tilbud
  Produktdetaljer
  Dine oplysninger