Prisgaranti

Prisgaranti, top kvalitet, faglig rådgivning og hurtig levering med garanti for en tryg handel.

Prisgaranti – top kvalitet, og hurtig levering er nogle af vores mærkesager, og du er derfor altid sikker på at gøre den bedste handel på display.dk.

Vi har eneret til hele det store display program fra Jansen Display, og har derfor ingen fordyrende mellemled. Når du handler hos display.dk køber du derfor som slutbruger direkte hos grossisten, og vore kvalitetsprodukter kan kun købes B2B igennem os.

Kan du få leveret et tilsvarende produkt billigere fra en anden webshop, skal du blot kontakte os, så vi kan sammenligne de to tilbud og udbetale dig differencen for dit køb hos display.dk, og tilrette vores udsalgspris.

Prisgarantien gælder altid i 14 dage efter dit køb, og da vores troværdighed og glade kunder er endnu nogle af vores mærkesager, vil du i særlige tilfælde modtage en bonus som ”findeløn”.

Husk at du altid kan lægge varer i kurv og gå helt til trin 3 i kurven for at se og sammenligne all-in prisen. I trin 3 kan du enten gennemføre købet, kontakte os på mail@display.dk eller telefon 7533 2060, hvis du har spørgsmål eller blot afbryde og lukke sitet uden videre.