Udhængsskab

På denne side kan du se nærmere på vores udvalg af udhængsskabe. Udhængsskabe og opslagsskabe er perfekte til at sørge for, at bestemte informationer når ud til bestemte personer. Med disse skabe kan du sprede vigtige budskaber 24/7 hele året rundt, og de er især hensigtsmæssige på skoler, i institutioner, sportsklubber og diverse foreninger. Vi har udhængsskabe og opslagsskabe til anvendelse ude, inde, hængende eller stående på nedstøbte stolper. Her finder du markedets største udvalg af opslagsskabe, udhængsskabe og vitrineskabe – standard eller udført i brandhæmmende materialer. De eksklusive opslagsløsninger leveres med lås og nøgle samt efter aftale fx med magnetlukning uden nøgle og dækker ethvert behov. Vores store udvalg af opslagsskabe indeholder løsninger til både udendørs og indendørs brug, så dyk ned i de mange muligheder her på siden i dag.

Find de rette opslagsskabe her

Du finder forskellige opslagsskabe, udhængsskabe og showcases med eller uden lys og kan vælge mellem whiteboard-skriveplade, magnettavler, kork eller stof i et udvalg af farver. Opslagsskabe fra display.dk er populære hos blandt andet boligselskaber og idrætscentre, som benytter de praktiske opslagsskabe til annoncering af meddelelser på befærdede steder. Opslagsskabe og udhængsskabe er også perfekte til skoler, receptioner, personalerum og institutioner, hvor man har brug for at formidle brede budskaber og fx udstille foto af personale, skolelærer og skoleelever. Vi råder pt. over mere end 400 varenumre alene inden for kategorien med opslagsskabe og udhængsskabe, så uanset om du vil anvende dit opslagsskab udendørs eller indendørs. så har vi helt sikkert den perfekte løsning til dig. Hvis ikke, så producerer vi skabet efter dit ønske i størrelse samt rammens og baggrundens farve.

Alle vores skabe og tavler fås i forskellige størrelser alt efter, hvor mange meddelelser, der skal være plads til, og hvor meget plads der er på den væg, hvor skabet skal hænge. Det infoskab du vælger, er fremstillet til at kunne tåle vind og vejr, og du skal derfor ikke være bange for at placere det udenfor op ad fx en murstensvæg. Flere af udhængsskabene kommer også med en smart LED-belysning i toppen, der gør det muligt at se de vigtige informationer selv efter mørkets frembrud.

Opslagsskab og udhængsskab til mange formål

Alt efter, hvad du skal bruge det til, så kan det være forskelligt, hvilket opslagsskab, der vil være det rette valg. Men det er naturligvis helt op til dig at vælge det skab, du finder mest praktisk og mest anvendeligt. På et infoskab er det nemt at skifte informationerne ud. Flere af skabene er udstyret med smarte skydelåger, imens andre er med låger, der skal åbnes. På den måde kan du lynhurtigt rykke rundt eller skifte ud, og hvis du gerne vil sikre dig, at du er den eneste, der har adgang til skabet, så skal du vælge at købe en lås med til skabet. Så er der ingen risiko for, at der bliver hængt fejlagtige informationer op, eller at nogen prøver at blande sig.

Du bestemmer helt selv, om dit infoskab skal monteres på væggen eller stå på stolper foran fx indgangen. Stolperne kan være en god måde at skabe ekstra meget fokus på, hvis du eventuelt ønsker, at informationen på tavlen skal læses inden, folk træder ind ad døren. Uanset hvad, så finder du nogle udhængsskabe i klassiske og tidløse designs her hos os. Du kan derfor købe et opslagsskab, som kan bruges de næste mange år, og som med god behandling ikke behøver at blive skiftet ud.

Udhængsskabe og meget mere

Her hos display.dk er vi eksperter i salg af produkter til opslag og ophæng. Her kan du vælge imellem ikke kun et hav af udhængsskabe, men også andre former for tabletholdere, infostandere, glasmontrer mm. Yderligere kan du vælge imellem en bred palette af rammer, tavle og skilte. Alt sammen ting, der kan være utroligt praktiske i mange sammenhænge, både privat og erhvervsmæssigt. Finder du ikke helt det, du søger, så skal du ikke tøve med at kontakte os på tlf. 75 33 20 60. Her kan vi hjælpe dig med alle dine spørgsmål, og mangler du eksempelvis et produkt i en bestemt farve eller størrelse, så kan vi muligvis lave det til dig. Vi tilbyder en fordelagtig dag til dag-levering, hvis du bestiller inden kl. 14 i hverdagene, og du får fragten med helt kvit og frit, hvis du handler for mere end 795 kr. Hermed bliver det ikke meget nemmere at bestille et opslagsskab hjem online. Vil du se en oversigt over alle de andre tavlerkategorier vi forhandler, får du på siden et nemt overblik over de mange modeller og typer.