Tavler og kontor

En god tavle kan bruges på rigtig mange måder i det daglige i virksomheden, og særligt hvis du bruger meget af din arbejdsdag på at undervise, bliver en tavle hurtigt helt uundværlig til noter og illustrationer, der understreger dine pointer og gør det lettere for dine tilhørere at følge med i stoffet.

I dag findes der mange moderne tavleløsninger, herunder de populære whiteboards. Trives du godt med en traditionel kridttavle, er der dog intet i vejen for, at du kan tage en klassisk skoletavle i brug, når der skal tegnes og skrives – under møder, ved undervisning eller ved behov for små interne beskeder i dagligdagen.

Hos Display.dk har vi nemlig massevis af de smarte, sorte tavler til kridt, som du måske selv kender dem fra din skoletid. Se de mange forskellige løsninger herunder, og find en tavle, der passer til dine ønsker og behov.

Fortæl os hvilken tavle du søger. - Vi har den...

 • Whiteboard 60 x 45 cm ECO

  Whiteboard 60 x 45 cm ECO

  241,00 kr.
 • Whiteboard 90 x 60 cm ECO

  Whiteboard 90 x 60 cm ECO

  344,00 kr.
 • Whiteboard keramisk A4 med 16 mm alu-kant

  394,00 kr.
 • Whiteboard 120 x 90 cm ECO

  890,00 kr.

Skab bedre overblik i dagligdagen med en tavle

Det kan måske virke lidt gammeldags at benytte sig af en tavle i disse digitale tider, men ikke desto mindre er en tavle alletiders redskab til at skabe overblik over hverdagens opgaver, mødedagsordener, vigtige noter og små beskeder i det daglige.

En tavle er nem at bruge, og det er let og hurtigt at gribe kridtet eller markeren og få skriblet en hurtig note ned, når der er brug for det.

At få tingene ud af hovedet og ned på skrift eller i illustration gør en stor forskel for de fleste, og du vil sikkert opleve at kunne tænke klarere og mere kreativt, når tankerne også får lov til at udfolde sig i fysisk form på tavlens overflade.

Med en tavle ser du hurtigt sammenhængene og forstår strukturerne i en opgave bedre, og en tavle af den ene eller den anden slags er derfor en rigtig god investering såvel hjemme som i virksomheden.

Bredt udvalg af de bedste tavler

Det er oplagt at have en tavle hængende eller stående i kontoret, i mødelokalet eller andre steder, hvor det er rart at have noget at skrive på, når behovet opstår.

Vores tavler fås både i modeller til at hænge og i modeller med ben, så du kan have din tavle stående på gulvet og nemt kan flytte rundt med den, når der er brug for det.

Tavlerne kan købes i mange forskellige størrelser og nogle har indbygget magnetisk overflade, så du kan hænge papirer og andet på tavlerne via magneter.

Vi har både klassiske tavler og whiteboards samt selvfølgelig helt almindelige opslagstavler.

Køb de nye tavle online hos Display.dk

Med udvalget online hos Display.dk kan du hurtigt og nemt blive en eller flere tavler rigere. Det er blot med at finde din favorit blandt de mange forskellige størrelser og udformninger her på siden og derefter lægge din bestilling.

Har du svært ved at vælge, eller har du behov for flere forskellige tavler eller rådgivning om hvad der dækker dit behov optimalt, så kontakt os og få en tavlesnak med Michael på 75332060 eller send en kontakt mail så hører du snart fra os. Uanset dit valg får du den rigtige løsning, så du snart kan tage dine nye tavler i brug for første gang og have glæde af dem mange år fremover.

Få et tilbud på tavler

  Få et tilbud
  Produktdetaljer
  Dine oplysninger